Donocykl Vysoké Mýto
465 420 366
603 827 486
731 520 015
Donocykl
Pražská 32/II
566 01 Vysoké Mýto
doskocil@donocykl.cz
PRODUKTY
Cyklistika
Jízdní kola Elektrokola Elektrokoloběžky Doplňky Oblečení Rotopedy a trenažery Helmy Dětské sedačky
Letní sporty
Turistika Fotbal Tenis Squash Vodní sporty Volejbal Florbal Skateboardy Kolečkové brusle Stolní tenis Běh
Zimní sporty
Sjezdové lyžování Snowboarding Klasické lyžování Přilby lyžařské Ostatní Hokej Skialpinismus Krasobluslení
Oblečení
Zimní oblečení Letní oblečení Termoprádlo
Výprodejové zboží
Výprodejové zboží
Sezónní nabídka
Lyžařský servis Půjčovna lyží Bazar lyžařského vybavení

arrowPenco Energy Drink iontový nápoj

499 Kč

Penco Energy Drink iontový nápoj
běžná cena:
499 Kč
dostupnost:
SKLADEM
Další fotografie:
Penco Energy Drink iontový nápoj Penco Energy Drink iontový nápoj
Barevné varianty:
citron
pomeranč
grapefruit
Velikosti:
4500g - 1989 Kč


 

POPIS

Skvělý iontový nápoj s vyšším obsahem energie pro delší vytrvalostní výkony nad 1,5 hodiny.Obsahuje 20% unikátního disacharidu PALATINOSE.

HLAVNÍ VÝHODY ENERGY DRINKU:

  1. přispívá k udržení výkonnosti při delším vytrvalostním fyzickém výkonu
  2. zvyšuje vstřebávání vody během fyzického výkonu
  3. 20 % isomaltulosy pro postupné uvolňování energie
  4. účinný  antioxidační systém (zinek, mangan, selen a vitamíny C a E) přispívá k ochraně buněk před oxidativním  stresem
  5. prodlužuje schopnost podávat maximální výkon

PROČ POUŽÍVAT ENERGY DRINK?

Ztráty vody a minerálů pocením, jsou spolu s postupným vyčerpáváním energetických zdrojů hlavní příčinou poklesu výkonnosti. Podle typu sportu a intenzity zátěže, zejména u vytrvalostních disciplín, mohou dosahovat značných hodnot. Deficit vody se projevuje postupným zahušťováním krve a zvýšením její viskozity, což je obrovskou zátěží pro srdce a ledviny a spolu s přehřátím organizmu vede k dramatickému poklesu výkonnosti. Nepříznivým projevům dehydratace lze účinně čelit vhodným iontovým nápojem.

Mezi přednosti Penco® ENERGY DRINK patří vedle optimálního poměru elektrolytů (Na, K, Mg, Cl, Ca, P a dalších), zvýšený obsah polymerů glukózy (maltodextrinu) a vysoký obsah speciálního sacharidu isomaltulosy.

Výhoda polymerů glukózy spočívá v tom, že příliš nezvyšují osmolalitu nápoje a tím umožní účinnou rehydrataci při zvýšené energetické spotřebě, dané  intenzivní vytrvalostní zátěží.  Dalším pozitivním  rysem  iontového nápoje  je vyšší obsah antioxidačních vitamínů C + E a klíčových prvků antioxidačního systému (selen + zinek + mangan), které přispívají k ochraně buněk před nebezpečím oxidativního stresu, jehož riziko roste s intenzitou fyzické zátěže.

Penco Energy drink

Zdrojem energie jsou  jednoduché cukry (glukosa a sacharosa), složené sacharidy (maltodextriny)  a unikátní disacharid isomaltulosa (PALATINOSETM pro postupné uvolňování energie. V  receptuře Penco® ENERGY DRINK je 20% PALATINOSY.   Sacharid Isomaltulosa byla objevena v roce 1957. Přirozeně se vyskytuje v medu a cukrové třtině. Vyrábí se ze sacharózy enzymatickou přeměnou 1,2- glykosidické vazby mezi glukózou a  fruktózou na vazbu 1,6. Díky této  rozdílné vazbě je isomaltulosa stabilnější než sacharosa,  metabolizuje pomaleji bez výrazného zvýšení hladiny glukózy v krvi.

Isomaltulosa je první pomalu stravitelný cukr, který poskytuje svalům a mozku stejné množství energie (4 kcal/g) jako sacharosa nebo glukosa, ale v delším časovém intervalu . Zatímco běžný cukr nebo glukosu tělo využije velmi rychle a hladina krevního cukru klesne na bazální  hladinu asi po 60 min, sacharid isomaltulosa je metabolizována mnohem pomaleji a její hladina v krvi je plně vyčerpána až po 2 hodinách.  PALATINOSAse vyznačuje nízkým glykemickým indexem (GI) a nízkou inzulínovou odezvou, je šetrná k zubům a je vhodná i pro diabetiky.

PRO KOHO JE ENERGY DRINK VHODNÝ?

Vytrvalostní sportovci, kteří používají Penco© ENERGY DRINK  s isomaltulosou před a během výkonu, lépe snáší intenzivní fyzickou zátěž a jsou schopni déle podávat maximální výkon.

Penco® ENERGY DRINK je určen pro všechny sportovce, především vytrvalostní, u kterých sportovní aktivita přesahuje 1,5 hodiny. Jedná se zejména o delší cyklistické, triatlonové, běžecké tréninky a závody.

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Pro tento produkt nemáme související doporučené zboží.

HODNOCENÍ

Produkt nebyl dosud hodnocen. Chcete-li se s ostatními zákazníky podělit o své zkušenosti, přidejte své hodnocení.

DOTAZY

Chcete-li se zeptat na cokoli ohledně tohoto produktu, zeptejte se nás. Odpověď Vám zašleme na emailovou adresu a zároveň ji zde zveřejníme pro ostatní zákazníky.