Donocykl Vysoké Mýto
465 420 366
603 827 486
731 520 015
Donocykl
Pražská 32/II
566 01 Vysoké Mýto
doskocil@donocykl.cz
PRODUKTY
Cyklistika
Jízdní kola Elektrokola Elektrokoloběžky Doplňky Oblečení Rotopedy a trenažery Helmy Dětské sedačky
Letní sporty
Turistika Fotbal Tenis Squash Vodní sporty Volejbal Florbal Skateboardy Kolečkové brusle Stolní tenis Běh
Zimní sporty
Sjezdové lyžování Snowboarding Klasické lyžování Přilby lyžařské Ostatní Hokej Skialpinismus Krasobluslení
Oblečení
Zimní oblečení Letní oblečení Termoprádlo
Výprodejové zboží
Výprodejové zboží
Sezónní nabídka
Lyžařský servis Půjčovna lyží Bazar lyžařského vybavení

arrowPenco Jet Power 700g fantasy flavour

469 Kč

Penco Jet Power 700g fantasy flavour
běžná cena:
469 Kč
dostupnost:
2-3 dny
 
 
 


 

POPIS

Vysoce účinný stimulant pro odstranění psychické únavy. Je vhodný nejen pro sportovce, ale i pro studenty, manažery, řidiče a lékaře.JET POWER snižuje vnímání námahy, zvyšuje bystrost a hbitost. Působí velmi rychle.

PENCO JET POWER  je iontový energizér pro období extrémní psychické a fyzické zátěže. Má vysoký obsah aktivních látek (kofeinu, L-karnitinu, taurinu a vitamínu C) v ideálním funkčním poměru.

  1. Zvyšuje vytrvalostní výkon (vysoký obsah kofeinu)
  2. Snižuje vnímání námahy (vysoký obsah kofeinu)
  3. Zvyšuje bystrost a hbitost (vysoký obsah kofeinu)
  4. Oddaluje nástup únavy a vyčerpání (vitamín C 100 mg v 1 dávce)
  5. Působí velmi rychle

Vysoký obsah vitaminu C s antioxidačním působením zabraňuje destrukčnímu vlivu volných kyslíkových radikálů, vznikajících při intenzivní fyzické zátěži. Vitamin C zajišťuje správnou činnost všech buněk v těle, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke zlepšení psychické činnosti a má velký vliv na obranyschopnost celého organismu.

Kofein má výrazný povzbudivý účinek, zvyšuje bystrost a zlepšuje soustředění. U kofeinu bylo dále prokázáno zvýšení kapacity vytrvalostního výkonu a snížení vnímání námahy při intenzivním tělesném výkonu.

Taurin na základě řady odborných studií kromě výrazného antioxidačního účinku podporuje vedení a přenos vzruchů v CNS. Taurin zlepšuje koordinaci svalů a soustředěnost.

Zdrojem L-KARNITINU v PENCO JET POWERU je L-Carnipure, nejčistší a nejúčinnější forma karnitinu od švýcarské společnosti Lonza. Odborné práce této společnosti uvádějí, že L-karnitin podporuje spalování tukových zásob za vzniku energie potřebné pro fyzický výkon. Také zmiňují pozitivní vliv L-karnitinu na snížení tvorby kyseliny mléčné při fyzické zátěži, čímž zvyšuje schopnost sportovce udržet úroveň nasazeného tempa.

Vynikající vlastnosti Jet Poweru, především zlepšení mozkových funkcí, zvýšení pozornosti a soustředění nebo potlačení únavy, ocení nejen řidiči při dlouhých cestách, studenti ve zkouškovém období nebo manažéři při důležitém jednání, ale i vrcholoví a rekreační sportovci. Schopnost Jet Poweru zvýšit výkonnost a předejít vyčerpání při vytrvalostní zátěži (trvající 60-70 min) pocítí sportovci zejména v závěrečné fázi závodu.

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Pro tento produkt nemáme související doporučené zboží.

HODNOCENÍ

Produkt nebyl dosud hodnocen. Chcete-li se s ostatními zákazníky podělit o své zkušenosti, přidejte své hodnocení.

DOTAZY

Chcete-li se zeptat na cokoli ohledně tohoto produktu, zeptejte se nás. Odpověď Vám zašleme na emailovou adresu a zároveň ji zde zveřejníme pro ostatní zákazníky.