Donocykl Vysoké Mýto
465 420 366
603 827 486
731 520 015
Donocykl
Pražská 32/II
566 01 Vysoké Mýto
doskocil@donocykl.cz
PRODUKTY
Cyklistika
Jízdní kola Elektrokola Elektrokoloběžky Doplňky Oblečení Rotopedy a trenažery Helmy Dětské sedačky
Letní sporty
Turistika Fotbal Tenis Squash Vodní sporty Volejbal Florbal Skateboardy Kolečkové brusle Stolní tenis Běh
Zimní sporty
Sjezdové lyžování Snowboarding Klasické lyžování Přilby lyžařské Ostatní Hokej Skialpinismus Krasobluslení
Oblečení
Zimní oblečení Letní oblečení Termoprádlo
Výprodejové zboží
Výprodejové zboží
Sezónní nabídka
Lyžařský servis Půjčovna lyží Bazar lyžařského vybavení

arrowPenco After activity +BCAA

389 Kč

Penco After activity +BCAA
běžná cena:
389 Kč
dostupnost:
SKLADEM
Další fotografie:
Penco After activity +BCAA Penco After activity +BCAA
Barevné varianty:
vanilka
čokoláda
banán
Velikosti:
600g - 389 Kč
1500g - 819 Kč
3000g - 1429 Kč


 

POPIS

Špičkový regenerační nápoj s výrazným účinkem a unikátní směsí jednoduchých sacharidů, volných BCAA, syrovátkových proteinů, koenzymu Q10 a antioxidantů. Výrazně zkracuje dobu regenerace. Vhodný pro všechny typy sportů.

 

HLAVNÍ VÝHODY PENCO AFTER ACTIVITY:

  1. Rychlé doplnění energetických zásob (glykogenu)
  2. S antioxidanty (vitamíny C a E a stopovými prvky Zn, Mn a Se), které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  3. S vitamínem C  pro normální funkce imunitního systému
  4. Maximální podpora výstavby svalové tkáně
  5. Výrazné zkrácení doby regenerace

PROČ POUŽÍVAT PENCO AFTER ACTIVITY?

Penco® AFTER ACTIVITY je energetický regenerační nápoj, obnovující po zátěži (tréninku, závodu či nadměrné fyzické námaze) rovnováhu v organizmu. Doplňuje zásoby glykogenu ve svalech a játrech, a tím pomáhá předcházet potréninkovým katabolickým procesům. Energii dodávají jak jednoduché cukry (sacharóza, glukóza), tak i výše molekulární polysacharidy, aminokyseliny a proteiny. Bílkovinnou složkou jsou syrovátkové proteiny s vysokou biologickou hodnotou, které se poměrně rychle resorbují a pomáhají přepnout katabolický proces na anabolický.

Pro urychlení regenerace je Penco® AFTER ACTIVITY obohacen směsí volných aminokyselin BCAA (Branched Chain Amino Acids), které chrání svalovou tkáň a podporují anabolizmus. Jedna dávka regeneračního nápoje Penco® AFTER ACTIVITY poskytuje 350 mg směsi volných BCAA v ideálním poměru 50% leucinu, 30% valinu a 20% isoleucinu. Receptura navíc obsahuje aktivní látky s antioxidačním účinky (vitamíny C a E a stopové prvky zinek, mangan a selen), které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, jehož riziko roste s intenzitou fyzické zátěže. Koenzym Q10 je nejen účinný antioxidant, ale hraje také zásadní roli při získávání energie pro další metabolické pochody.

PRO KOHO JE PENCO AFTER ACTIVITY VHODNÝ?

Penco® AFTER ACTIVITY doporučujeme všem sportovcům, kteří trpí nadměrnou únavou po tréninku či závodě nebo se potýkají s nedostatečným svalovou hmotou. Většina sportovců řeší regeneraci jen dávkou čistého proteinu a neví, že pokud dostatečně rychle nedoplní vyčerpané glykogenové zásoby, tak jako zdroj energie, vedle zásobního tuku, z části využívají i své svalové bílkoviny.

Pokud si Penco® AFTER ACTIVITY rozmícháte do 30 minut po výkonu, ochráníte své svaly a budete mít i dost energie na další trénink či závod v následujících dnech. Nejenom účinný trénink, ale i odpovídající regenerace dlouhodobě přispívají ke zlepšení výkonu!

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Pro tento produkt nemáme související doporučené zboží.

HODNOCENÍ

Produkt nebyl dosud hodnocen. Chcete-li se s ostatními zákazníky podělit o své zkušenosti, přidejte své hodnocení.

DOTAZY

Chcete-li se zeptat na cokoli ohledně tohoto produktu, zeptejte se nás. Odpověď Vám zašleme na emailovou adresu a zároveň ji zde zveřejníme pro ostatní zákazníky.