Donocykl Vysoké Mýto
465 420 366
603 827 486
731 520 015
Donocykl
Pražská 32/II
566 01 Vysoké Mýto
doskocil@donocykl.cz
PRODUKTY
Cyklistika
Jízdní kola Elektrokola Elektrokoloběžky Doplňky Oblečení Rotopedy a trenažery Helmy Dětské sedačky
Letní sporty
Turistika Fotbal Tenis Squash Vodní sporty Volejbal Florbal Skateboardy Kolečkové brusle Stolní tenis Běh
Zimní sporty
Sjezdové lyžování Snowboarding Klasické lyžování Přilby lyžařské Ostatní Hokej Skialpinismus Krasobluslení
Oblečení
Zimní oblečení Letní oblečení Termoprádlo
Výprodejové zboží
Výprodejové zboží
Sezónní nabídka
Lyžařský servis Půjčovna lyží Bazar lyžařského vybavení

arrowAmix OSTEO TRIPLEPHASE CONCENTRATE 700g

1 150 Kč

Amix OSTEO TRIPLEPHASE CONCENTRATE 700g
běžná cena:
1 150 Kč
dostupnost:
2-3 dny
 
Barevné varianty:
citron
pomeranč
natural
 


 

POPIS

Kolagen je nenahraditelná, ve vodě nerozpustná bílkovina, ze které je tvořena velká část našeho těla. Je základní stavební jednotkou všech pojivových tkání, tedy kostí, kloubů, vazů, šlach i chrupavek a tedy oblíbenou složkou doplňků určených k výživě kloubů. Do těch se používá nejčastěji ve formě želatiny (denaturovaného kolagenu) nebo kolagenního hydrolyzátu (denaturovaného kolagenu rozštěpeného na menší jednotky – peptidy). Celkem je známo 27 druhů kolagenu, ne všechny se ale dokážou při vnějším dodání vstřebat. Jeho nedostatek se kromě zhoršeného stavu kloubů projevuje i stárnutím kůže, zhoršením kvality vlasů či nehtů.

Glukosamin je pro naše tělo naprosto přirozený, jelikož je jednou ze základních stavebních látek našich chrupavek stejně jako chondroitin. Podobné jsou proto také jeho účinky. Přispívá k výživě a odolnosti chrupavek a díky tomu, že na sebe váže vodu, zaručuje jejich pružnost. Napomáhá ale také při regeneraci poškozené pojivové tkáně, což z něj spolu s jeho protizánětlivými účinky činí skvělého pomocníka při poúrazových stavech či artróze. Pro prevenci a dosažení optimálních výsledků je ale třeba jej používat pravidelně.
Chondroitin je polysacharid, který je přirozenou součástí naší chrupavky a dalších pojivových tkání, jako jsou vazy, šlachy či kosti. V těchto tkáních na sebe váže vodu a udržuje tak mimo jiné jejich elasticitu, což je důležité zejména pro chrupavky. Při dlouhodobém užívání nám může ulevit od bolesti kloubů a zajišťuje jejich dostatečnou výživu chránící je před poškozením. Díky svým protizánětlivým účinkům navíc napomáhá nejen v případě léčby poúrazových stavů, ale také např. k úlevě od artrózy.

Osteo Triple-Phase Concentrate

Doplněk stravy.

Osteo Triple-Phase Concentrate je vysoce koncentrovaný produkt kombinující 4 základní složky - MSM, Glucosamin, Chondroitin a vitamín C, který podporuje tvorbu kolagenu a přirozenou funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Díky obsahu vitamínu C napomáhá ke snížení únavy a vyčerpání a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během a po intenzivním tělesném cvičení.

Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, oříškůa arašídů

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Pro tento produkt nemáme související doporučené zboží.

HODNOCENÍ

Produkt nebyl dosud hodnocen. Chcete-li se s ostatními zákazníky podělit o své zkušenosti, přidejte své hodnocení.

DOTAZY

Chcete-li se zeptat na cokoli ohledně tohoto produktu, zeptejte se nás. Odpověď Vám zašleme na emailovou adresu a zároveň ji zde zveřejníme pro ostatní zákazníky.