Donocykl Vysoké Mýto
465 420 366
603 827 486
731 520 015
Donocykl
Pražská 32/II
566 01 Vysoké Mýto
doskocil@donocykl.cz
PRODUKTY
Cyklistika
Jízdní kola Elektrokola Elektrokoloběžky Doplňky Oblečení Rotopedy a trenažery Helmy Dětské sedačky
Letní sporty
Turistika Fotbal Tenis Squash Vodní sporty Volejbal Florbal Skateboardy Kolečkové brusle Stolní tenis Běh
Zimní sporty
Sjezdové lyžování Snowboarding Klasické lyžování Přilby lyžařské Ostatní Hokej Skialpinismus Krasobluslení
Oblečení
Zimní oblečení Letní oblečení Termoprádlo
Výprodejové zboží
Výprodejové zboží
Sezónní nabídka
Lyžařský servis Půjčovna lyží Bazar lyžařského vybavení

arrowAltra Lone Peak 8

3 890 Kč

Altra Lone Peak 8
běžná cena:
3 890 Kč
dostupnost:
SKLADEM
 
 
Velikosti:
42
43
44
45
46
47


 

POPIS

Legendu nezastavíš! Vlajková loď trailových modelů Altra je tu ve své nejnovější inkarnaci. Středně tlumená bota, oblíbená na turistiku i běh, si drží svůj vysoký standard: Oproti předchozí verzi došlo k vylepšení svršku pro ještě delší životnost a vyšší odolnost boty.

Kdo zná značku Altra, jistě slyšel o modelu Lone Peak. Tato legendární trailovka je populární jak na turistiku, tak na trailový běh smíšeným terénem. Co se u řady Lone Peak 8 změnilo a v čem se drží své dobré tradice?

Ještě odolnější: Lone Peak 8 má vylepšený svršek z odolné síťoviny ripstop bránící roztržení, aby posloužil ještě déle a zlepšil poměr ceny k hodnotě bot.

Kvalitní vzorek: Podešev MaxTrac™ ve vzoru použitém na řadě Lone Peak se osvědčila na celé škále trailových povrchů. Je dostatečně agresivní, aby podržela i v bahně, ale stále ještě dost univerzální na tvrdší povrchy. V kamenitém terénu navíc oceníte vestavěnou vložku stone guard, chránící chodidlo.

Široké kopyto Original FootShape™ : Modelová řada Lone Peak je stavěna na nejširším kopytě, jaké Altra nabízí. Prostor pro prsty je jednoduše řečeno návykový - jakmile si zvyknete na obuv, která umožňuje přirozené vějířovité roztažení prstů, nebudete už chtít absolvovat treky nebo běhy v ničem jiném. Ze stejného důvodu jsou Lone Peak častou volbou mezi milovníky barefoot bot, když už chtějí na dlouhé traily více tlumení a ochrany.

Vyrovnaný poměr tlumení a ohebnosti: Mezipodešev Altra EGO™, použitá zde ve středně silné vrstvě, poskytuje dostatek ochrany a pohodlí pod chodidlem i na velmi dlouhé tůry nebo středně dlouhé až delší běhy. Přitom ale pořád poskytuje dostatek kontaktu s povrchem a je dost ohebná, aby nepůsobila jakkoliv omezujícím dojmem. Právě proto mají Lone Peak v oblibě výkonnostní trailoví běžci stejně jako chodci vícedenních přechodů.

Váha: 303 g (M) / 259 g (W)
Mezipodešev: Altra EGO™
Podešev: MaxTrac™
Tlumení: střední
Tloušťka: 25 mm
Svršek: Rychleschnoucí, prodyšná síťovina

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Pro tento produkt nemáme související doporučené zboží.

HODNOCENÍ

Produkt nebyl dosud hodnocen. Chcete-li se s ostatními zákazníky podělit o své zkušenosti, přidejte své hodnocení.

DOTAZY

Chcete-li se zeptat na cokoli ohledně tohoto produktu, zeptejte se nás. Odpověď Vám zašleme na emailovou adresu a zároveň ji zde zveřejníme pro ostatní zákazníky.